Moretti Pelletkachel

Moretti pelletkachels worden al meer dan 30 jaar geproduceerd door het familie bedrijf Moretti fire.
Bij deze pelletkachels wordt veel zorg besteed aan design en kwaliteit, ook worden er stille duitse ventilatoren van het merk EBM Papst gebruikt om de Verplaatsing van de warmte zo prettig en geluidsarm mogelijk te maken.

Het binnenwerk van de Moretti pelletkachel is gemaakt van vermiculite, dit is een vuurvaste steen die als de pelletkachel uit staat ook nog eens een mooi uiterlijk geeft.
Zodra de kachel brand geeft zorgt deze materie ervoor dat er meer hitte in de stookkamer richting het glas gaat en hierdoor een betere verbranding plaatsvind.

De Moretti pelletkachel is te leveren in meerdere type pelletkachels zoals de inbouw pelletkachel, de vrijstaande pelletkachel en de pelletkachel met cv.
Ook de verschillende designs zorgen ervoor dat de keuze in toestellen zeer interessant is.
Wilt u alle modellen van Moretti bekijken dan bent u van harte welkom in onze showroom in Raalte, Euron kachels is de distributeur van Moretti pelletkachels.

Luchtmeting in de pelletkachel

De Moretti pellet kachels zijn voorzien van een luchtmeting, deze zorgt ervoor dat de pelletkachel zelf zijn gegevens tijdens het branden bijstelt zoals de rookgassnelheid en de hoeveelheid brandstof.
Hierdoor hoeft u zelf geen gegevens meer bij te stellen en kunt u de pellet kachel altijd gebruiken zonder eerst weer wat in te moeten stellen.

Modulatie van de pelletkachel

De Moretti kachels kiezen zelf in wat voor programma zij moeten draaien, vraagt u 20 graden terwijl het al 18 graden is dan zal de pellet kachel dit opmerken en zelf een lager programma kiezen ipv vol uit te branden.
Duurt de opwarming te lang dan zal hij ook hier weer kiezen uit eventueel een hoger programma.
Het mooie is dat de pelletkachel dit ook onthoud en hier rekening mee houd als hij de volgende keer weer moet moduleren.

Prijzen pelletkachel

De moretti pelletkachel heeft een relatief lage prijs door de vele jaren waar zij deze pelletkachels al produceren.
Doordat het productieproces goed is afgestemd op elkaar is de productie welliswaar sneller maar gaat dit niet te koste van de kwaliteit.

Benieuwd? kom gerust langs in onze showroom welke 6 dagen per week geopend is.

 

mini2013-2-630x440 Moretti-Mini-peleltkachel Moretti-Oldy Morett-Oldy sixty-630x440