Wat maakt de dielle pelletkachel zo bijzonder?

door | februari 11, 2022

Wat is de dielle pelletkachel zo bijzonder en wat maakt deze topper in dit ogenblik nog zo populair? In dit artikel lees je alles over heeft prachtige systeem met gepatenteerde bodemvoeder.

Wat maakt de dielle pelletkachel zo bijzonder?

De dielle pelletkachel is bijzonder omdat hij past in elke ruimte: hij kan in een kleine ruimte gebruikt worden, maar ook zeer indrukwekkend zijn wanneer hij groter is. Pak de Maestrale met haar driezijdige glazen ruit om daarmee zelfs vanuit de keuken gezien te worden. De dielle pelletkachel is uniek met de bodemvoeder, dus het is opvallend dat deze ergens bijzonder zijn. Het is een simpele kachel die ontworpen werd om voor een langere tijd en minder gebruik van hout te voorzien. De oven wordt gemaakt van verschillende materialen, waaronder staal en calsilicium, omdat deze duurzaam zijn en hoge kwaliteit. Naast het feit dat de dielle pelletkachel thermisch efficiënter is, heeft ze een aantal andere voordelen. Het is een stukje nostalgie daar er heel vroeger al met de bodemvoeder gewerkt werd. dit systeem is opnieuw uitgevonden door Dielle Het is een creatieve toevoeging in uw interieur en een waanzinnige kachel om naar te kijken! Zeker weten dat je met een dielle pelletkachel warmte los kan maken voor je huis in zowel de warmte van de kachel als de warmte voor de techniek! Uiteraard hebben andere soorten pelletkachels ook hun voordelen, maar de dielle is populair bij de consument. Dat komt waarschijnlijk door het feit dat mensen weten dat hiermee gezorgd kan worden voor zeer zuinig stoken met de minste zorgen!

Wat zijn de voordelen van een pelletkachel?

Met een pelletkachel hoeven we geen aardgas te verbruiken, zonder de beperkingen van slechte lucht en schadelijke uitlaatgassen daar het een gecontroleerde verbranding betreft. Bij een pelletkachel, wordt het vuur gemaakt door opgeslagen houtpellets. Het is een kachel, waarbij de pelletkachel uw bezorgdheid vermindert over het vuur daar ze dit zelf regelt. De pelletkachel is gemakkelijk te onderhouden en heeft geen schroeven of onderdelen die je vaak los moet halen en er niets aan de hand als je even niet thuis bent, deze kachels doen alles zelf. De pelletkachel is op een aantal vlakken vergelijkbaar met de houtkachel. De pelletkachel is lichter, maar heeft een langere levensduur. Uitstekende bescherming tegen vlammen. Dit zorgt ervoor dat u uw huis en uw gezin veilig kunt verwarmen in tijden van drukte en werkdruk, zet de timer en kom ontspannen binnen een een heerlijke verwarmde woning.

wat kost een dielle pelletkachel?

De prijs voor een dielle pelletkachel is vaak verschillend. Wat je misschien niet weet is dat deze pelletkachels met duizenden opties beschikbaar zijn en dit ervoor zorgt dat je hem zo duur kan maken als je zelf wilt. Het verschil met andere pelletkachels is het bodemvoeder principe, hiermee kan er langere tijd in een laag vermogen gestookt worden zonder dat de brander verstopt.

Welke opties heb je met een dielle pelletkachel?

Een dielle pelletkachel is een model met een bodemvoeder. Deze warmt de brandstof op door het verbranden van de pellets boven op de voeder. Het voordeel hiervan is dat het minder gevoelig is voor vervuiling en zichzelf reinigt. Bovendien geeft deze nog meer vlam en een rustiger vuurbeeld dan traditionele pelletkachels.

Advies voor iedereen die wil kopen

Het is je misschien al opgevallen dat dit een eigenaardige kachel is met zijn eigenwijze manier van stoken. Het is belangrijk om te weten dat je niet alleen de temperatuur kunt reguleren, maar ook de ventilatie en de warmte. Hierdoor kun je rustig op een hoog vermogen stoken met de ventilator op een lage stand waardoor ze fluisterstil is.