Grootste assortiment pelletkachels

Bent u op zoek naar een showroom met het grootste assortiment pelletkachels? dan bent u bij Euron kachels in Raalte aan het juiste adres.

Meeste merken pelletkachels onder één dak!

Wij zijn leverancier en importeur van meerdere merken pelletkachels en kunnen u dus veel laten zien in onze ruime showroom.
De merken welke wij in onze showroom hebben staan zijn enkel A-merken pelletkachels, door onze lange ervaring van meer dan 10 jaar zijn wij u graag van dienst om u zo veel mogelijk informatie te verstrekken en u zelf de keuze te laten maken in het merk pelletkachel wat bij u past.

Hoeveel pelletkachels hebben wij in de showroom?

Het aantal pelletkachels varieert aangezien er ook wel eens showroom modellen worden verkocht, maar meestal ligt dit tussen de 30 en de 40 toestellen.
Het grote voordeel is dat wij ook nog eens zeer eenvoudig en snel uit voorraad via ons gevulde magazijn kunnen leveren.

waar leveren jullie pelletkachels?

Voor ons is verkoop/ plaatsing en service door heel Nederland mogelijk, ook via ons landelijke dealernetwerk kunnen wij u snel van dienst zijn.
Mogelijke slijtage delen hebben wij op voorraad ook geld dit voor de minder gangbare onderdelen.
Waar u normaal vrij lang kunt wachten hebben wij het gewoon liggen!Ook onze dealers worden via ons snel beleverd en komt de dealer er niet uit komt iemand van ons service team bij u langs.

Waar is deze grote showroom?

Onze showroom en fabrieks showroom bevind zich in het prachtige dorp Raalte aan de Kaagstraat 13 onze postcode is 8102GZ en het pand bevind zich op het industrieterrein van Raalte.
Parkeren is geen probleem en gratis voor onze bezoekers

Graag tot ziens!

face pelletkachel RaaltePelletkachel met kanalisatiepelletkachel operamcz logoRed pelletkachel    Extraflame prijs en offerteExtraflame Irma Retro speksteen pelletkachel