Pelletkachels Raalte

In Raalte vind u de grootste showroom voor pelletkachels van heel Nederland, wij kunnen met onze 11 jaar ervaring dan ook zeggen dat wij één van de grondleggers zijn voor de pelletkachel in Nederland.

Het dorp Raalte is al jaren voorzien van kachels door de winkel van onze overgrootouders en overgegaan op hun kinderen en uit eindelijk staan we nu hier!

Ons bedrijf is uitsluitend dealer van de meest gerenommeerde pelletkachels, ook wij hebben sommige merken moeten laten vallen omdat deze niet aan de kwaliteit konden doen waarmee wij werken.

Service is bij ons iets wat voor de verkoop staat, aangezien je bij de aankoop van de pelletkachel toch nog wel eens vragen hebt over de werking of het onderhoud van de pelletkachel.

Kom daarom gerust langs in Raalte, wij hebben veel plekken die u ook nog kunt bezoeken zoals een motor museum en een groot hertenkamp, ook het centrum van Raalte heeft veel te bieden en is een prachtige plek om te bezoeken.

U vind onze showroom op het industrietrein van Raalte aan de Kaagstraat nummer 13.

er is gratis gelegenheid tot parkeren en u kunt genieten van een groot assortiment kachels en pelletkachels bij pelletkachels Raalte!

pelletkachel Raalte